Acasa Comunitate cristina_srt Toate comentariile
Profil Comentarii Jurnal Poze Prieteni Invita in cercul de prieteni Contacteaza Trimite felicitare
1  « [ 1 ]  » 1
esti draguta
10 Martie 2013
Crystal temptations
Figurine placate cu aur de 24 K si cristale Swarovsky
La noi gasiti cadouri si decoratiuni din Anglia la cele mai bune preturi. Figurinele cu cristale Swarovsky si placate cu aur sau argint pot fi cadouri ideale. Puteti oferi cadouri inspirate cu produse de aromoterapie: sapunuri naturale , sfere efervescente de baie din saruri naturale, sare de baie parfumata, uleiuri de aromoterapie, bete parfumate si difuzoare de esente pentru camera.
Deasemenea va oferim o gama variata de cadouri personalizate.
Imprimam fotografiile, logo-urile , si textele dvs in blocuri de cristal optic, pe ceramica, cani, farfurii decorative, perne, mouse pad-uri,panze, magneti de frigider, brelocuri, ceasuri, foto-sculpturi etc. Cadouri pentru cele mai frumoase ocazii din viata ta si a celor dragi...
Preturi de la 35 lei.
Sales Blogs - BlogCatalog Blog Directory
26 Octombrie 2009
buna.vreau sa stiu si eu de unde ai luat pozele cu vereghete.ma intereseaza.''oana19822002@yahoo.it''.iti multumesc
05 Iunie 2009
Buna, Nu te supara poti sa imi zici si mie de unde ai luat pozele cu rochile de mireasa, as vrea sa cumpar si nu stiu de unde, mar interesa rochia cu nr. 7, daca poti sa ma ajuti as fi foarte fericita ! Pot fi contactata pe id de mess sau emailul meu: ivy2005_16@yahoo.com   Multumesc !!!
27 Februarie 2009

album-foto-Mirese-619-unde ai facut poza la rochia asta?sunt interesata de ea si vreau sa stiu la ce firma o pot gasite-as ruga daca poti sa imi tr si mie un mail p adresa lulupisy@yahoo.com si sa-mi spui.ti-as fi recunoscatoare.mersi mult de tot.

12 Noiembrie 2008

Multumim pentru aprecierea povestioarei si pentru darul de la Mos Niculae. Chiar interesant...!!! ( si fetita, Ilinca e tot rac, sper sa fie de bun augur!)

                                               alisa_casin & Ilinca

07 Decembrie 2007
1  « [ 1 ]  » 1
Cere.ro