Acasa Comunitate neverblond Toate comentariile
Profil Comentarii Jurnal Poze Prieteni Invita in cercul de prieteni Contacteaza Trimite felicitare
1  « [ 1 ]  » 1
O saptamana placuta iti doresc

01 Decembrie 2009
Crystal temptations
Figurine placate cu aur de 24 K si cristale Swarovsky
La noi gasiti cadouri si decoratiuni din Anglia la cele mai bune preturi. Figurinele cu cristale Swarovsky si placate cu aur sau argint pot fi cadouri ideale. Puteti oferi cadouri inspirate cu produse de aromoterapie: sapunuri naturale , sfere efervescente de baie din saruri naturale, sare de baie parfumata, uleiuri de aromoterapie, bete parfumate si difuzoare de esente pentru camera.
Deasemenea va oferim o gama variata de cadouri personalizate.
Imprimam fotografiile, logo-urile , si textele dvs in blocuri de cristal optic, pe ceramica, cani, farfurii decorative, perne, mouse pad-uri,panze, magneti de frigider, brelocuri, ceasuri, foto-sculpturi etc. Cadouri pentru cele mai frumoase ocazii din viata ta si a celor dragi...
Preturi de la 35 lei.
Sales Blogs - BlogCatalog Blog Directory
26 Octombrie 2009
zi sa mori tu fa frumoaso k e asa. in primul rand ca nu am avut intentia sa fac o sedinta foto reusita si in al doilea rand ia bani de unde faci muie k d la mn nu primesti bani pt valoroasele tale sfaturi. da-te dracu.eu iti recomand site-ul urmator: www.du-te tare.ro sau mai bine incearca altceva: du-te la tine in baie, uita-te in oglinda, scuipa ce vezi si zi asa" sa te fut in gura de stoarfa ca urata mai esti"
03 Septembrie 2008
Interesant profil
02 Octombrie 2007

''Proverbul preferat Ce nu te ucide te face mai puternic!!!!!cica..astept sa vad daca e asa:D::daca mor sa nu..'' . Tare !.. bafta..mi-a placut mult..


13 Aprilie 2007
1  « [ 1 ]  » 1
Cere.ro